Egészség

Szuperhős segített a nagyothalló kisfiún

A négyéves kisfiú nem volt hajlandó felvenni a hallókészülékét, mert szerinte a szuperhősök nem hordanak ilyet. Tévedett.

További szuperhősökért kattints a képre.
További szuperhősökért
kattints a képre!

A négyéves Anthony meg volt róla győződve, hogy a szuperhősök nem hordanak hallókészüléket a képregényekben. Ezért hiába könyörgött neki az anyukája, hogy viselje a sajátját, a fiú hajthatatlan maradt, írja a Huffington Post.

A tehetetlen anyuka végül levelet írt a Marvelnek, akik a legismertebb szuperhősös képregényeket adják ki, hátha mégis akad egy hallókészülékes igazságosztó. A kiadónál komolyan vették a kérést, és ami még meglepőbb, kiderült, hogy a kisfiú tévedett.

Két szuperhőst neveztek el róla

A Sólyomszem nevű képregényfigura viselt hallókészüléket egy ’84-es képregényben, miután egy hangfegyver megzavarta a hallását. Ezt el is küldték a kisfiúnak, de nem álltak meg ennyinél. A történet több rajzoló fantáziáját megmozgatta, és végül két új szuperhős is született. Mindkettőt Kékfülnek nevezték el, miután otthon így hívták játékosan a kisfiú hallókészülékét.

Természetesen Anthony azóta zokszó nélkül hordja a szerkezetet, és a Marvel rajzolói is örültek, hogy egy jó ügy szolgálatába állhattak. „A nagy erő nagy felelősséggel jár” – idézték stílusosan a Pókember egyik sorát.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top