Egészség

Megérezte az ikertestvére agydaganatát

Az ikertestvére mentette meg az életét egy 38 éves ausztrál férfinek. Szörnyű fejfájás gyötörte az egyiküket, a másiknak volt daganata.
forrás:Morning Heralds
Forrás: Morning Heralds
Az ausztrál Brenton Gurney-nak folyamatosan fájt a feje, így elment egy MRI-re, hogy „belevilágítsanak” a fejébe, de nem találtak semmi elváltozást – írja az ausztrál Morning Heralds. A férfinek aztán furcsa megérzése támadt, és elküldte az ikertestvérét, Craiget egy vizsgálatra, ahol kiderült: több mint 4 centiméteres agydaganata van.

„Azt reméltem, hogy összekeverték a leleteket, és nekem van daganatom” – mondta a fejfájós testvér. Craiget megoperálták, több mint 10 órán át tartott a műtét, és két hónapon keresztül sugárkezelést kapott. Azóta felépült, és azt mondja, az ikertestvérének köszönheti az életét.

Nem ez volt az első eset, hogy megérezték egymás baját a 38 éves egypetéjű ikrek. Évekkel ezelőtt ezer kilométerre voltak egymástól, amikor Craig megérezte, hogy Brenton kificamította a vállát. Azt mondják, mindig nagyon közeli kapcsolatban álltak egymással, tudták, mit gondol a másik. A két férfi most egy orvosi kutatásban vesz részt, hogy segítsenek feltárni az ikrek között működő – sokak számára talán misztikusnak tűnő – kapcsolatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top