Egészség

7 napos szexterápia segít az elhidegülés ellen

A megállapodásszerű szex akár működhet is. Elhidegülés esetén a 7 napos szexkúra például kimondottan hatásos.

Egy amerikai websorozatban párok a szexterápia egy különleges módját választják: a hét minden napján legalább egyszer időt szánnak a szexre. Az online valóságshow-ban a kamerák minden lépésüket követik, és dokumentálják, hogy a mini kísérletsorozat során mi történik. A cél: a szexuális egymásra találás. 

Új helyszín...
Új helyszín…

A 7 napos szexterápia ötlete nem új keletű, a 30 napos szexkúrát már számtalan könyvben, magazinban, de még az egyház berkein belül is ismerik. Egy floridai pap például arra biztatta híveit, hogy vegyenek részt a 30 napos kísérletben, és szexeljenek! Az egyház embere szerint ugyanis elkeserítő, hogy 20 millió házas amerikai évente mindössze tízszer szerelmeskedik. 

Bár a 7 napos szexterápia ennek lerövidített változata, az eredmények mégis magukért beszélnek. Az egyik háromgyermekes házaspár számára az idő jelentette a legnagyobb kihívást. Mindketten teljes munkaidőben dolgoztak, plusz a három kicsi. Egy másik pár az anyagi nehézségeik miatt keseredett meg annyira, hogy a szextől is elment a kedvük – azt sem tudták megmondani, hogy mikor volt az utolsó szex.  Mindkét pár arról mesélt, hogy kapcsolatuk elején a szex fantasztikus volt, de a való élet miatt nehezen tudják fenntartani az érdeklődést.

A 7 nap alatt a párokra komoly érzelmi hullámvasút vár, a rossz napokat szerelmes percek követik, majd zuhanás. Ami a szexuális élet felpaprikázását illeti, a párok új trükkök, praktikák után néznek, új helyszínekkel, segédeszközökkel próbálkoznak, de a csipkés combfix is előkerül a fiókból. Mindent be kell vetniük, hiszen vállalták. Ha valamelyikük fáradt, szex előtt lefeküdhet fél órára, de utána nincs menekvés. A megállapodáshoz tartaniuk kell magukat. Bár a vágyat felpumpálni nem könnyű, a hetedik nap végére az első pár naponta kétszer is megkívánja a szexet – és csinálják, mert jó. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top