Egészség

Még vékonyabbra retusálták Kate Middletont

Botrányt kavart az az esküvői címlapfotó, amelyen Cambridge hercegnőjének retusálták a derekát – nem mintha életben nem lenne elég vékony. A magazin reprodukciós balesetre hivatkozik, és elnézést kért.

Sokan felháborodtak, amikor kiderült, hogy a brit Grazia Magazin lesoványította az amúgy is túl karcsú Kate Middletont. A lapszám megjelenésekor, május elején még tagadták a vádakat a magazinnál, most azonban beismerték, hogy egy szerencsétlen grafikusi malőr folytán valóban egy karcsúbb hercegnő került a címlapra. A lap most elnézést kért mindenkitől, amiért soványították Kate-et.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

A magazin szóvivői azzal próbáltak meg védekezni, hogy a hercegnőt egyedül szerették volna szerepeltetni a borítón, de mivel minden képen Vilmos herceggel jelent meg, kénytelenek voltak átalakítani egy fotót. A férj eltávolítása során pedig véletlenül lesoványították Kate egyébként is elég vékonyka derekát.

A panaszügyeket bíráló sajtóbizottság nemrég vizsgálatot indított a Grazia Magazin ellen, amelyben megállapították, hogy nyilvánvaló különbség van a magazin címlapján megjelenő hercegnői derék és a valóság között. A vizsgálatot olvasói panaszlevelek áradatát követően indították el, de az interneten is sokan háborogtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top