Egészség

Terhesre eszi magát a fiatal lány

Már csak kismamanadrágban mer étterembe menni az a fiatal nő, aki amúgy 38-as ruhaméretet hord – egészen addig, amíg meg nem ebédel.
Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

A 23 éves Kerri Dowdswell egy titokzatos betegségben szenved, amelynek az a kellemetlen tünete van, hogy evés után annyira felpuffad a hasa, mintha kilenc hónapos terhes lenne.

Ehhez az állapothoz még csak tele sem kell ennie magát: egy cseresznyés pitétől is lufi nagyságúra gömbölyödik a pocakja. Néhány óra kell, hogy visszaálljon az eredeti derékmérete, de a probléma mostanra annyira súlyossá vált, hogy Kerri már csak kismamanadrágban tud elmenni egy étterembe.

Először kamaszkorában jelentkezett a probléma, aztán az idő múlásával egyre rosszabb lett. Az orvosok a mai napig nem tudták megfejteni, mi okozza a furcsa tünetet. Az orvosok kezdetben azt hitték, gluténallergiája van, de a szigorú diéta ellenére sem javult a helyzet. Aztán sorban minden ételcsoportot kivontak az étrendjéből, ráadásul egy évig húst sem evett, de még az sem hozott megoldást.

A fiatal lány így kénytelen volt megtanulni együtt élni  betegségével. A családja próbálja viccelődve felvidítani: amikor megnő a pocakja, együtt nevetnek rajta, a hasára pedig azt mondják, megint “kajababája” van.

Kerri úgy döntött, mivel amúgy sem használtak a szigorú diéták, most már nem vonja meg magától kedvenc ételeit, így legalább az ízeket élvezheti. Ha pedig a barátaival este elmegy valahová, inkább nem vacsorázik, és akkor nincs gond.

Fotó: dailymail.co.uk
Fotó: dailymail.co.uk

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top