Egészség

Extrém helyzetek: esküvő vízen és víz alatt

Mindenki szeretné, ha az esküvője maradandó élmény lenne, amire később mindenki szívesen emlékszik. Mi most vízben és víz alatt tartandó esküvőt ajánlunk, de fogadd meg a tanácsunk: soha senkire ne hallgass! Olyan esküvőd legyen, amilyet te szeretnél!

Ma már mindent lehet, ha a hagyományossal nem érjük be, és szeretjük az extrém helyzeteket. Akár a legvadabb álmainkat is valóra válthatjuk – márpedig sokunknak akad ilyen – és ehhez csak keresnünk kell egy szervezőt, aki segít abban, hogy mindez meg is valósuljon. Az internet számos lehetőséget kínál: így például akadnak olyan esküvőszervező cégek is, akik a „vizes” esküvőben is otthon vannak. De azért egy dologról ne feledkezzetek meg: bárhol, bármilyen körülmények között is tartjátok meg az esküvőt az a legfontosabb, hogy számotokra maradandó élmény legyen, és szívesen emlékezzetek rá, mindegy, hogy mások mit gondolnak.

Boldogító igen a víz alatt

Ha szeretnél búváresküvőt, és ehhez az anyagi lehetőségeid is adottak, egy percig se gondolkodj, van már erre specializálódott cég. A világ távoli pontjain, kristálytiszta tengerek mélyén tarthatsz víz alatti esküvőt. A jó hír, hogy akkor is bátran belevághatsz, ha még sohasem búvárkodtál, ehhez ugyanis minden információt megosztanak veled, így egy rövid tájékoztató után már nyugodtan nekivághattok. Már csak arról kell lemondania a leendő arának, hogy szép ruhában és talpig sminkben mondja ki a boldogító igent. A víz alatti fotózás és a búváresküvő megszervezése persze elég sokat kóstál – a félmillió forintot is meghaladja – és akkor még a násznép merülésével nem is számoltunk.

Extrém helyzetek: esküvő vízen és víz alatt

Fogadj örök hűséget a vízen!

Természetesen a kevésbé bevállalósak, de a vízhez ragaszkodók is találhatnak maguknak maradandó élményt nyújtó lehetőséget. Egy nagyobb hajón például a vendégsereg is szépen elfér, akár a vacsorának is helyet adhat. A nagy melegben az alkoholfogyasztás mellett ne feledkezzünk meg néha ásványvizet/forrásvizet inni. Ha kis létszámban gondolkodunk, akkor választhatunk vitorlást, vagy motorcsónakot is – a többieknek pedig nem marad más, mint utólag megnézhetik a képeket. Persze az időzítés itt sokat számít: a rossz idő esetén a hevesebb ringatózás például a vacsora után, nem biztos, hogy mindenkiben kellemes emlékeket idéz majd fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top