Egészség

Testmozgás, mint életforma

A ruhaboltok próbafülkéiben található tükrök bizonyosan torzítanak. A legvégsõ döfés, amikor kilépünk a nagytükörhöz, és ott szembesülünk minden elõnytelenséggel, amit egy ruha kiemelhet.

Nem kerüli el figyelmünket combunk dimbes-dombos mintázata, és máris a narancsbőr-témánál tartunk. Szomorkodás, fogadkozás, és persze egy fitnessbérlet azonnali kilátásba helyezése. Tűzoltás!

Emlékszünk? Régen ciki volt bejárni a tornaórákra, helyette inkább ott pusmogtunk a szivacsok tetején. Most pedig fizetünk érte, hogy mozoghassunk és valaki testneveljen minket.

Visszagondolva, a tesiórát alaposan félreértelmeztük, amikor annyit láttunk benne, hogy megint le kell venni a szép ruhánkat és összekócolódik a hajunk. A mozgás igénye és szeretete a lényeg. Egy-egy edzés után jövünk rá, hogy ez már rég hiányzott. Kiengedni, ugrálni, leizzadni és utána fáradtan lezuhanyozni.
Könnyen találunk alkatunknak, fizikai állapotunknak, időbeosztásunknak megfelelő mozgásfajtát. Sokan aggódnak, hogy aerobikórán biztosan bénák lesznek, és ezért nem mennek el. Az a jó hír, hogy könnyen fejleszthető a mozgás és összehangolható a test bal és jobb oldala, hogy majdnem egyformán ügyes legyen.



Egy komolyabb súlynövekedés, illetve súlyveszteség nagyon megviseli bőrünket, és megnöveli a narancsbőr kialakulásának esélyeit. Rendszeres mozgással, alakformáló tornával tehetünk azért, hogy miközben visszatérünk eredeti tömegünkhöz, segítünk bőrünknek alkalmazkodni új formájához.

A NIVEA body Perfect Contour Karcsúsító Masszázs Krém segíti a bőrsejtek regenerálódását, visszaállítja a kötőszövet rugalmasságát. A krém rendszeres használatával látványos eredményt érhetünk el, mely lendületet ad, hogy folytassuk az edzéseket. Viszont a mi kitartásunk szükséges, hogy a mozgás életformánkká váljon.

Még több információ! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top