Egészség

Prémium csomagolásban a megújult csemegék

A Cerbona Rt. piacvezetõ müzli-termékcsaládja áprilistól már új, prémium-csomagolásban kerül a boltok polcaira.




A termékeknek azonban nem csak külsejük újult meg, de gazdagabb, változatosabb összetétellel rendelkeznek.

A legnagyobb mértékű változáson az áfonyás müzli esett át, ezentúl málnával gazdagítva keresd a boltok polcain!
A két gyümölcs íze, együtt igazán harmonikus csemegét garantál.

A csokoládés müzli csoki-tartalmát, valamint a meggyes müzli meggy-tartalmát is megnöveltük, hogy ezentúl még többhöz juss kedvenc ízeidből.

E közkedvelt Cerbona müzlik főleg magyar alapanyagokból kifejlesztett, változatos, gazdag ízvilágú termékek, melyek jól beilleszthetők a korszerű és finom táplálkozást előnyben részesítő gyermekek és felnőttek napi étrendjébe.
A nap bármely szakában gyorsan elkészíthető, kellemes, harmonikus ízű csemegék.






Fő összetevőjük az extrudált gabonapelyhek, melyek magas feldolgozási szintjüknek köszönhetően könnyen emészthető tápanyagforrások. Ízesítésüknek megfelelően az extrudált gabonapelyhek mellett különböző gyümölcsöket (alma, meggy, szilva, málna, áfonya, mazsola) is tartalmaznak. Ezáltal a gyümölcsök egész évben fogyaszthatók, igaz megszokott formájuktól eltérő módon. Ennek ellenére élvezeti értékük és hasznosságuk megmarad, és gazdagítja a termék beltartalmi értékét.

Az olajos magbelek (földimogyoró és napraforgómag) zsírsavösszetétele, valamint jelentős kálium és foszfor tartalma kedvező a szervezet számára.










Keresd a boltok polcain áprilistól mind a 6 megújult finomságot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top