Egészség

Lazuljunk el a Milforddal!

Megérkezett a hûvös esték, csípõs, ködös reggelek idõszaka. A nagy hidegben nehezebben indul a nap, és megesik, hogy a hangulatunk sem olyan derûs, mint a napsütéses hónapokban.

Ilyenkor esik igazán jól egy csésze forró, illatos teakülönlegesség, melyhez a Milford kínálatában biztosan találunk a kedvünknek való, egyedi ízkombinációt.
Ünnepi alkalmakkor már a 8. században is teát fogyasztottak a japán császári udvarban. A klasszikus aromák kedvelői ezt a történelmi hangulatot, a teázás szertartását idézhetik föl a Milford de Luxe klasszikus fekete teájával.




Akik visszavágynak a nyárba, válasszák a „harapnivalóan” gyümölcsös ribizli-cseresznye, szeder-málna, cseresznye-citrom, áfonya-vanília, alma-fahéj, vagy eper-málna kombinációit, mellyel igazi trópusi hangulatot varázsolhatunk magunk köré.




Mindannyiunknak szüksége van néhány perc lazításra, kikapcsolódásra. A Milford Gyümölcsálom teák egy pillanat alatt képesek kizökkenteni minket a mindennapi mókuskerékből, alkalmat teremtve néhány perc álmodozásra. A valódi szeder, ribizli és banán darabok mézfűvel és joghurttal alkotott tökéletes ízharmóniája, intenzív illata kollégáinkat is teázásra csábítja majd.





Az egészségtudatos életmód hívei a vitaminos gyümölcsteák és gyógyteák széles választékából készíthetnek kedvükre való frissítő finomságot.





Igazi kuriózum a Milford „hópelyhek tánca” fantázianevű különlegessége. Rum, narancs, alma, hibiszkusz és csipkebogyó keveréke, amely egyetlen korttyal szívünkbe lopja magát, s a szeretteink körében eltöltött téli esték nélkülözhetetlen kelléke lesz.
A teázás mostantól valóban különleges élménnyé válhat egy csésze gőzölgő gyümölcs-, vitamin-, gyógynövény vagy energiabomba elfogyasztásával. Tegye felejthetetlenül zamatossá szabad perceit a Milforddal.


Hamarosan megérkeznek az áruházak polcaira a Milford tea-csomagok, melyek



mindegyike meglepetést rejt.

A bögrés csomagot a DM, Metro, és Tesco üzleteiben találjuk meg. A Cora, Auchan, CBA polcokról pedig ajándék édesítőszerrel ugrik kosarunkba. Akik a hagyományos ízek kedvelői, válasszák a Spar üzleteiben található Milford de Luxe klasszikus fekete teás összeállítást.







Pihentető perceket kíván:
a Cerbona Rt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top