Egészség

Talpas müzli szelet azoknak, akik még több egészséges nassra vágynak!

A Cerbona Rt. csokoládés-mogyorós és áfonyás szeletei még több élvezetet nyújtanak az egészség- és édességimádóknak, hiszen hagyományos müzli szeleteteinket csodafinom édes folyamba mártottunk.

Az áfonyás Cerbona szelet tejfehér joghurtos bevonatot kapott, a csokoládés-mogyorós müzli szelet pedig még csokisabb lett a kakaós tejmasszától.

Talpas szeleteink alapja a hagyományos Cerbona müzli szelet áfonyás és csokoládés ízekben. A szeletek kielégítik a korszerű táplálkozás igényeit, hiszen gabonapelyhekből, aszalt gyümölcsökből, olajos magvakból és mézből készültek. Ezt az ízharmóniát a Cerbona most kiegészítette a kakaós és joghurtos bevonatokkal.


A szeleteknek viszont csak egy részét mártottuk be a folyékony csodákba, így nyugodt szívvel fogyaszthatjuk, hiszen nem csupán csokoládét eszünk, hanem müzli szeletet! Szervezetünk így egészséges, tápláló finomsághoz jut, s édesség iránti vágyunkat is csillapíthatjuk.

Ezt pedig megengedhetjük magunknak, nem igaz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top