Egészség

Cerbona Gabonapelyhek

Életmódunk egyre inkább szükségessé teszi, hogy gyorsan elkészíthetõ, az emésztést nem terhelõ élelmiszerekbõl olyan szénhidrátokhoz jussunk, melyek szerepe nélkülözhetetlen a szervezet számára.





Mesés reggeli pelyhek

Főként gyors reggeli étkezéshez ajánlott magas tápértékű, gabonaalapú élelmiszerek, melyek többféle ízesítéssel és formában készülnek.
Az extrudált reggeli pelyhek fehérjetartalma főleg növényi eredetű, de kisebb mennyiségben állati eredetűt is tartalmaznak, tejpor formájában.
Oly mértékben közkedveltté váltak, hogy ma már a nap bármely szakában desszertként is fogyasztják.
Tejjel, tejtermékkel, gyümölcslével vagy gyümölccsel kiegészítve azonnal fogyaszthatók. A termékek egy része gluténmentes, így lisztérzékenyeknek is ajánlott.






Reggeli pelyhek


Megnevezésükre jellemző módon főként kukoricából, illetve búzából készült natúr reggeli pelyhek. Dúsításuk a fogyasztó fantáziájának megfelelően többféleképpen lehetséges, erre kínál lehetőséget Natúr kukoricapehely termékünk. A szervezet számára fontos és nagyon hasznos élelmi rosttal dúsított, illetve aszalt gyümölcskeverékkel ízletesebbé tett búzapehely termékeink már önmagukban is komplett reggelit nyújtó termékek. Az egészséges táplálkozást szolgálják, mivel sokféle természetes és gazdag beltartalmi értékekkel rendelkező összetevőkből állnak. Tejjel, tejtermékkel, gyümölcslével összekeverve könnyen és gyorsan elkészíthetők, de önmagukban fogyasztva is ízletesek.






Búzaflakes


Legújabb és még kialakulóban levő termékcsaládunk legfrissebb tagja a „Classic Búzapehely 2,5 % élelmi rosttartalommal”, mely viszonylag magas természetes rosttartalmánál fogva szinte tökéletesen beleillik a fitt életmódot folytatók étrendjébe, a diétára szorulókét pedig változatosabbá teszi. A termék édeskés ízhatását a jótékony hatásairól közismert méz és a cukorral szemben a szervezetet kevésbé terhelő maláta harmonikus együttléte alakítja ki. Nagyon kedvező tulajdonsága, hogy sokféleképpen fogyasztható, változatos kiegészítőkkel (gyümölcsök, gyümölcskészítmények, tej, tejtermékek stb.) egyszerűen és gyorsan dúsíthatók.






Corn Flakes


Kizárólag természetes alapanyagokból készült, könnyű, friss, ropogós termék. Kellemes édeskés ízét főleg a pelyhek aranysárga színét is adó maláta biztosítja.
Az édeskés íz mellett jelenlévő enyhe pörkölt íz kizárólag csak a korszerű és folyamatosan ellenőrzött előállítási technológia eredménye, és nem a különféle adalékanyagoké.


Classic pelyhek



Classic natúr búzaflakes gyümölcsökkel 250 g 12 30 12








Cerbona Classic Kukoricapehely hozzáadott vitaminokat tartalmaz 250 g 1491 kJ (355 kcal/100g) 12 30 12











Classic búzapehely

500g 8 24 12














Corn Flakes Kukoricapehely hozzáadott vitaminokat tartalmaz 500 g 1491 kJ (355 kcal/100 g) 8 24 











Mesés reggeli pelyhek



Cerbi Kakaós rizspehely (gluténmentes) 250 g 1542 kJ (367 kcal/100 g)












Cerbona csokoládés gabonapehely 150 g


 








Kócián Karamellás kukoricapehely (gluténmentes) 250 g 1542 kJ (367 kcal/100 g)










Szeréna Fahéjas gabonapehely 250 g 1536 kJ (366 kcal/100g)







 




Cerbona csokoládés gabonagolyó 150 g






 

 


Cerbona Csokoládés ropogós pehely 150 g 1658 kJ (391 kcal)/100 g








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top