Diéta

Babakaja, fűző, spenót – így fogynak a hollywoodi sztárok

Amikor a strandon villantják meg tökéletes testüket, irigyeljük őket, amikor diétáznak, nem. Fogyókúrák hollywoodi módra!

Sokféle hollywoodi diétáról hallottunk már, de a legújabb, a spenótdiéta is elég furán hangzik nekünk. A 31 éves Alice Eve, aki a legújabb Star Trek-film szexi fegyverszakértője, úgy készült a szerepre, legalábbis a fehérneműs jelenetre, hogy heteken keresztül semmit nem evett spenóton kívül.

Akice Eve a Star Trekben
Alice Eve a Star Trekben
Forrás: Daily Mail

A nemrég házasodott Jennifer Aniston a babakajára esküszik. Saját bevallása szerint, ha csúcsformában akar lenni, akkor egész nap nem eszik mást, mint babakaját, naponta tizennégyszer. Lehet, hogy egy napig mi is kibírnánk, de hetekig semmiképpen sem.

A nagy lefogyóbajnok viszont Christina Aguilera, aki korábban a színfogyókúrára esküdött. Minden egyes napon csak egyféle színű ételeket evett, mondjuk hétfőn csak fehéret, kedden meg csak olyat, ami zöld színű. A szülés után nagyon elhízott énekesnőt sokan támadták, de egy darabig úgy tűnt, ügyet sem vet a kritikusaira. Most viszont mégis csúcsformába hozta magát megint.

 

Christina 2012-ben
Christina 2012-ben

Jessica Alba is elég drasztikus módszert választott a terhessége után. „Brutális volt, nem való mindenkinek. Egyszerre két alakformáló fűzőt viseltem éjjel-nappal, három hónapon keresztül. Izzasztó volt!” – mondta a sztár.

Babakaja, almaecet, spenót - így fogynak a hollywoodi sztárok

 
Katalin hercegné egy egész különleges hajdiétát követ, nem véletlenül olyan gyönyörű és fényes a hajkoronája. Olyan ételeket eszik, amelyekben sok a cisztein: baromfit, tojást, pirospaprikát, fokhagymát, hagymát, kelbimbót, tejtermékeket, zabot és a brokkolit. A cisztein ugyanis a haj 97 százalékát alkotó keratin nevű fehérje legfontosabb alkotóeleme.

 

 

 

 

 

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top