Diéta

Így fogyhatsz az ágyban fekve!

Zsírtörő, négykezes vagy hipnózisos fogyasztó masszázs – 5 tipp a diétádat kiegészítő masszázsra!

Ugye milyen szépen hangzik, hogy csak fekszünk egy ágyon, lágy kezek masszíroznak bennünket, aztán kimegyünk a strandra, és irigykedve nézik feszes testünket a többiek? Sajnos a valóságban nem ilyen egyszerű, és bizony előfordulhat, hogy némelyik akár kellemetlen is lehet, sőt fájhat is – de fogyókúra-kiegészítésnek jól jöhet valamilyen fogyasztó masszázs. Pár fajtáról gyűjtöttünk össze néhány infót, hogy mielőtt elmész, tudd, mire számíts.

1. Zsírtörő masszázs

Kezdjük egy elég intenzív masszázzsal, a zsírtörő masszázzsal, amelynek már a neve is sokat elárul: speciális fogásokkal, ököllel gyúrnak, nyomnak, hogy a zsírsejtek tartalmát a nyirokrendszerbe tereljék. Félórás kemény, intenzív kiképzés, és a masszőrök is megjegyzik, hogy nem csodamódszer, de segít egy életmódváltás beindításában.

2. Orosz zsírégető masszázs

A szakértők azt ajánlják, ezt a fajtát csak akkor próbáljuk ki, ha már megismerkedtünk más fogyasztó masszázzsal is, mert elsőre drasztikusnak tűnhet. A masszázs mély nyirokmasszázzsal kezdődik, ami segít az ellazulásban, aztán jönnek a durvább mozdulatok. Egy kúra 15 alkalom, hetente legalább 2-3 alkalommal fel kell feküdni arra a bizonyos asztalra. Persze itt is figyelmeztetnek arra, hogy ha nem vigyázunk magunkra utána, akkor nem lesz tartós az eredmény.

Így fogyhatsz az ágyban fekve!

3. Nyirokmasszázs

A nyirokkeringés irányába történő lassú, lágy, körkörös, nyomó-simító és vibráló mozdulatok hatására aktiválódik az immunrendszer, javul az izmok, az ízületek és a belső szervek vérellátása és méregtelenítése, valamint a sejtek anyagcseréje, tápanyag- és oxigénellátása. Egy hatalmas méregtelenítés, és a lágy mozdulatok élvezete sem utolsó szempont. Ami jó benne, hogy a narancsbőr ellen is hatékony, és mellesleg nagyon sok betegség gyógyítására alkalmas.

4. Négykezes fogyasztó masszázs

Itt konkrétan két masszőr, négy kéz dolgozik rajtad, akik összetörik a zsírsejtjeidet – ezt tényleg így mondják –, és fokozzák a nyirokkeringést szintén. Állítólag pár kezelés után látszik, pont azért, mert egyszerre ketten dolgoznak rajtad. Ezt is kúraszerűen ajánlják: 12-15 alkalom, és persze számíts arra, hogy jóval többe kerül, mintha egy masszőr kezelne.

5. Masszázs hipnózissal

Vannak fenntartásaink, de rátok bízzuk a döntést! Ennek a módszernek a lényege, hogy gyúrnak, és még zsírégető krémmel is bekennek. Feltárják a hízás lelki okait, és hipnózis segítségével egy evésgátat alakítanak ki. Azt állítják, hogy utána nem kell sem sportolni, sem fogyókúrázni. Azért ezen gondolkodjatok el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top