Családi pénzügyek

Csináld magad az esküvőd!

Az esküvő nem olcsó mulatság, a nagy napról lemondani azonban nem kell, néhány praktikus megoldással életünk egy legfontosabb napja is költséghatékony lehet. Íme néhány tipp!

AZ ÜNNEPSÉG

Az esküvő ceremónia vitathatatlanul az esküvő egyik legfontosabb része, amit átugrani nem nagyon lehet, de olcsón megúszni nagyon is lehet. Például úgy, ha az esküvő ezen részét két tanú jelenlétében tudja le az ember.

A MEGHÍVÓ

Aki nem a Facebookon vagy e-mailben akarja meghívni szeretteit, az készítse el maga a meghívót, amihez rengeteg do-it-yourself, avagy Csináld magad! öltet áll rendelkezésre. Például ez:

Megnézem
Összes kép (1)

A DÍSZÍTÉS

Nem érdemes a dekorációt sem túlmisztifikálni, a kevesebb sokszor több, ráadásul a díszek többségét az ember egy kis kézügyességgel maga is elkészítheti. Íme néhány praktikus alapanyag és tipp:

Megnézem
Összes kép (1)

A TORTA

Az esküvői tortát is komoly misztérium övezi, holott egy ügyes kezű háziasszony is simán el tudja készíteni azt a tortát, amitől leesik a násznép álla – pláne akkor, ha a torta szokatlan és egyszerű:

Megnézem
Összes kép (1)

ESKÜVŐI CSOKOR

Ha abból az alapgondolatból indulunk ki, hogy a virág önmagában is szép, máris nincs szükségünk méregdrága csokorra. Íme néhány példa, ami bizonyítja, néhány lazán összefogott virágszál is nemes éke lehet az esküvőnek:

Megnézem
Összes kép (1)

 

EXTRA TIPPEK

S bár az esküvői kellékeket még messze nem vettük sorra, jöjjön még néhány kiegészítő és költséghatékony tipp inspirációnak:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top