Család

Férfiak árulták el, mi vonzó számukra egy nőben

A vonzalom trükkös dolog, az az egy biztos, hogy semmi köze sincs a felpumpált mellekhez és izmos fenekekhez.

Ha kiválasztasz egy random párt az utcán, azt fogod látni, hogy a férfi és a nő egy kicsit sem tökéletes. Sőt gyakran olyan embert is vonzónak találsz, akinek semmi köze az úgynevezett ideálhoz, ahogy te is lehetsz valaki számára vonzó épp azért, amit magadon hibának találsz.

Ahhoz, hogy megtudjuk, mit gondolnak a férfiak vonzónak, a legegyszerűbb lenne, ha megkérdeznénk őket. Persze nem tesszük meg, mert ijesztő, hogy még a végén elmondják tényleg, hogy mit gondolnak magukban valójában. Ezért inkább találgatunk, és abban a hiszemben kínozzuk magunkat fogyókúrákkal, fekszünk a plasztikai sebész kése alá és gyűrjük magunkat alakformáló bugyikba, hogy ettől leszünk majd kívánatosak a férfiak számára. Pedig ha a férfiaknak is adunk szót ebben a kérdésben, bizony kiderül, hogy nem kellene magunkon változtatni a vonzalom érdekében, elég lenne csupán – bármennyire közhelyesen is hangzik –, ha önmagunkat adnánk teljesen őszintén.

 

Férfiak árulták el, mi vonzó egy nőben

Egy internetes magazin kérdezte meg férfi olvasóit, hogy mit találnak vonzónak egy nőben, a válaszok pedig arra mutatnak, hogy a vonzalom nem a külsőségeken múlik feltétlenül. A kérdés ez volt:

Mi a legszexibb egy nőn szerinted?

“Nagy mellek és nagy fenék.”

A hangja.”

A viselkedése. A szexi nő elhiszi magáról, hogy szexi. És miközben jó ember, hajlamos a csintalanságra is (ami mindenkinek mást jelent).”

Egy két lábon járó sztereotípia vagyok ettől, de az agya teszi szexissé. Az, hogy mennyire képes kommunikálni a vágyait és a személyiségét.”

A mosolya. Persze fontosak a domborulatok, az arca és egy bizonyos humorérzék, de van egy fajta csúfondáros mosoly, amitől mindig kész vagyok.”

Azt hiszem, hogy a legszexibb egy nőn az a rejtély, ami körüllengi. Engem az vonz, hogy megfejthetem a nőt. Van fizikai része a vonzalmamnak, de az sokkal érdekesebb számomra, hogy például hogyan csillan fel a szeme, amikor boldog vagy hogyan duzzog.”

A nyak hajlata, teljesen odavagyok érte.”

Azt fogjátok gondolni, béna vagyok, de a nevetése. Ahogy egy nő tud teljes szívből nevetni, az határozottan szexi.”

Minden, ami a szájával kapcsolatos. Az ajkai, mosolya, hangja…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top