Család

Tavaszi szüneti kedvezmény az újpesti Tarzan™ Parkban!

Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja újra megnyitotta kapuit!


Kalandos, Óriás, Biztonságos! Talán így lehetne a legegyszerűbben, mindössze három szóval leírni a közel 2 hektáron elterülő szabadtéri családi játszóparkot, az újpesti Tarzan™ Parkot! Összesen 13 óriás játékszigeten található természetes anyagokból, speciálisan a Park számára kialakított játszóeszközök nemcsak önfeledt szórakozási lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, hanem játék közben fejlődik a szem-kéz-láb koordinációjuk, a térérzékelésük, az egyensúlyozó képességük is.

Osztálykirándulás szervezése

A Tarzan™ Park osztálykirándulások, óvodai kirándulások számára is ideális helyszín. A látogatás elsősorban óvodás és kisiskolás gyerekcsoportoknak ajánlott, a csoportokat hétköznapokon előzetes bejelentkezés alapján jelentős kedvezmények várják.


Születésnapi bulik

Ünnepeljetek a Tarzan™ Parkban, ahol a szülinapos ingyen vehet részt szülinapi partiján, amennyiben legalább 10 vendéget visz magával! Lehetőség van gluténmentes, tejmentes és nyírfacukorból készült torta rendelésére is.

Látogassatok el a tavaszi szünetben is a Tarzan™ Parkba:

  1. április 19-22. között 9.00 – 17.00


Kedvezményes kísérőjegyek:
2019-ben minden hétköznap, valamint április 19-22. között, minden megváltott gyerekbelépő mellé egy felnőtt kísérő jegy 50%-os kedvezménnyel vásárolható meg.

Újdonság a nagycsaládosok kedvezménye: 1 vagy 2 felnőtt és 3 vagy több gyerek jegyvársárlása esetén 25 % kedvezmény vehető igénybe.

Zárás előtti időszak: zárás előtt 2 órával féláron válthatók a belépőjegyek.

További részletek és feltételek a weboldalon: www.tarzanpark.hu

 

Az élményekkel teli Tarzan™ Park szeretettel várja minden kedves leendő és visszatérő vendégét a 2019-as szezonban is!

 

Elérhetőség:

Tarzan™ Park

cím: 1046 Budapest, Tábor u. 26-28.

weboldal: www.tarzanpark.hu

www.facebook.com/TarzanParkUjpest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top