Család

Tatár Csilla döntött: nem nézi tétlenül, ami a macskákkal történik (x)

Minden árván maradt, gazdátlan cica megérdemelné, hogy esélye legyen szerető gazdira és biztonságos otthonra találni.

Így gondolja Tatár Csilla is, aki – alig három évvel Milán fia születése után – örökbefogadó lett. A Maylo névre hallgató macska hamar belopta magát a család szívébe, ezért a műsorvezető elhatározta, hogy segíteni szeretne az állatotthonban maradt vagy a tavaszi szaporulat után odakerülő macskáknak is. Európa egyik legismertebb állateledel-márkájával összefogva arra kéri az adózókat, hogy adójuk 1%-ával támogassák a Noé Állatotthon Alapítványt, amelyen keresztül az elmúlt évtizedekben közel nyolcezer cica talált igazi, szerető otthonra.

A PreVital már második éve kampányol a felelős állattartás népszerűsítése mellett. Ezúttal a célok között szerepel az is, hogy az ismeretterjesztés erejével hívják fel a figyelmet az ivartalanítás fontosságára.

„Örülünk, hogy márkanagykövetként most már Tatár Csilla is segít minket abban, hogy társadalmi felelősségvállalásunk még hatékonyabb legyen, és üzeneteink még több emberhez jussanak el – mondja Szitai Ádám, a PreVital kereskedelmi igazgatója. – A tavalyi sikeres figyelemfelhívó kampányunk után idén tovább támogatjuk a Noé Állatotthon tevékenységét azzal, hogy áprilisban és májusban minden eladott PreVital termék után 1 forintot adományozunk nekik.”

További segítséget jelent az örökbefogadóknak, hogy immár második éve kapnak egy PreVital indulócsomagot is, amikor hazaviszik kiválasztott kedvencüket. Ez különösen azoknak az újdonsült gazdiknak jelent segítséget, akik még nem rendelkeznek nagy tapasztalattal a macskatartás terén. A gondosan összeállított készletben található minőségi tápok nemcsak a közös élet kezdetét könnyítik meg, hanem mintát is adnak az egészséges, kiegyensúlyozott cicaétrend kialakításához.

„Nagyon fontos nekünk ez a kampány és az 1% – állítja Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője. – Az előző év sikeres volt, az adóbevételeink jelentősen nőttek. Köszönjük, hogy a PreVital elkötelezett a támogatás folytatása és a felelős állattartásra nevelés mellett. Alapvető, hogy értsék a leendő gazdik, hogy csak akkor vállaljanak cicát, ha egy életen át megfelelően tudnak gondoskodni róla.”

Ha Önnek is van lehetősége, kérjük, adója 1%-át ajánlja fel a Noénak. A cicusok nagyon hálásak lesznek érte!

Web: www.prevital.eu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top