Család

Sokkal több, mint csokoládé

A Kinder mindig arra törekedett, hogy részese legyen a családok örömteli pillanatainak. A finom csokik mellett azon is dolgoztak, hogy hogyan tegyék még vidámmá az együtt töltött időt.

A technológia fejlődése, és az hogy a mindennapokban is egyre nagyobb teret kaptak az okostelefonok és táblagépek, arra ösztönözte a Kindert, hogy ezen a területen is közel kerüljön a családokhoz. Kreativitását, gyermekszeretetét kihasználva létrehozott még valami különlegeset.

Ismerik már a Magic Kindert?

Azt a csodás gyerekvilágot, ahol játszva lehet tanulni? Játékok, videók, színezők és történetek várják a 3-10 éves korosztályt egy ingyenesen letölthető applikáció formájában. A Magic Kinder megbízható segítséget nyújt a szülőknek gyermekeik nevelésében; egy gyermekekre szabott, olyan biztonságos alkalmazás, amelyben a gyerekek megtapasztalhatják a kis felfedezéseket. A Magic Kinder azért készült, hogy a gyermekek és a szülők együtt, illetve a gyerekek egyedül is örömüket leljék benne. A 3-10 éves gyerekek számára készített applikáció COPPA+ hitelesítéssel rendelkezik, nincsenek benne élelmiszerreklámok és nincsenek alkalmazáson belüli vásárlások.


Helyette viszont van számos lehetőség a tanulásra a fejlődésre; a kicsik megismerhetik a digitális technológiát és élvezhetik az általa nyújtott lehetőségeket, továbbá az applikáció használata alkalmas arra is, hogy összehozza a családot, hogy még inkább élvezhessék az együtt töltött minőségi időt.

Ünnepeljünk együtt az 50 éves Kindert, és köszönjük, hogy segítségével egy kicsit örökre gyerekek maradhatunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top