Család

Romantikus eljegyzés? Ne a nátha kényszerítse térdre! (x)

Már csak pár nap volt életem egyik legfontosabb, sorsfordító kérdéséig: a pénteki évfordulós vacsoránkon terveztem megkérni barátnőm kezét. A hét közepére azonban elkezdett bujkálni valami bennem, és az nem csak a szerelem volt…


Csalánba nem üt a ménkű?

Mindent előkészítettem: a gyűrűt gondosan eldugtam, az asztalt lefoglaltam az étteremben, a rózsákat is megrendeltem a virágárustól. Két dolgot azonban nem tudtam befolyásolni: az egyik Tündi döntése volt, a másik a rajtam kitörni készülő nátha. A haverok csak Vasembernek becéznek, mert az ellenálló képességem páratlan, évek óta alig voltam beteg, ezért azzal a biztos tudattal feküdtem le szerda este, hogy éjszaka legyűröm a náthát, és másnapra tettre készen ébredek, ahogy mindig is szoktam.

Orrdugulás-elhárítás a természet erejével

Csütörtök reggelre eldugult orral és torokfájdalommal ébredtem. Tündi azt mondta, most kivételesen ne játsszak hőst, és ne menjek be a munkahelyemre, mert akkor később gyógyulok. Inkább vegyek egy forró fürdőt, igyak meg egy fél pohár vizet, amelybe Kaloba® belsőleges oldatos cseppeket csöpögtetett. A gyógyszertárban vény nélkül kapható, Kaloba® hatóanyaga a dél-afrikai muskátli gyökér kivonatából készül, és a gyógyszer a felső légúti fertőzések, többek között a közönséges megfázás tüneteinek enyhítésére használható, mint a torokfájás, köhögés, orrdugulás, orrfolyás. Kicsit érzékenyen érintett, hogy ilyen formán a leendő feleségem ad nekem virágot, és nem én neki, de úgy gondoltam, ezt a békát, illetve gyógyszert lenyelem, hiszen a megfázást már az első tünetek megjelenésekor érdemes kezelni, ha másnapra nemcsak a munkában, de az étteremben is szeretnék helyt állni a lánykérésen.

Nem a náthára, igen a házasságra

Bár a sorsfordító kérdést még kicsit rekedten és orrhanggal tettem fel életem asszonyának, ő igent mondott. Mindezek után nem csoda, hogy sokkal jobban viselem a megfázást, mint általában. Bár váltig állítom, hogy az immunrendszerem továbbra is vasból van, a biztonság kedvéért ezentúl tartani fogok Kaloba®-t a házi patikánkban, hiszen nemcsak szép emlékeket idéz bennem életem nagy napjáról, de talán segít rácáfolni a mondásra is, hogy a „férfiak a legrosszabb betegek”.

 

info@schwabe.hu

www.schwabehungary.hu

S-081-kaloba-pr cikk-2017-sept

 

 

Hagyományos növényi gyógyszer.

A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top