Család

Megható képsorozattal tiszteleg hűséges kutyája előtt

15 éven keresztül kísérte el legjobb barátja – most közös fotókkal búcsúztatja a hűséges ebet.

Gordon Delacroix még csak 15 éves volt, mikor megkapta azt, amire nagyjából minden gyerek vágyik: egy apró, csupa öröm fekete szőrgombolyagot, akit aztán Birdynek nevezett el.

Az évek teltek, és a kutya egyre bajosabban fért el a férfi karjaiban, persze mondani sem kell, hogy az együtt töltött idő alatt elválaszthatatlanok lettek. 15 év után a belga férfi életében fájdalmas pont következett be: búcsút kellett vennie hűséges barátjától. 

Megható képsorozattal tiszteleg négylábú barátja előtt a belga férfi

És mi más is lehetne értékesebb az együtt töltött élet emlékénél, ezért Gordon egy megható fotósorozat befejezését választotta lezárásul. Az első kép egy alig 15 éves fiút mutat, aki boldogan ölelgeti a kutyakölyköt. Később, 25 évesen Gordon újabb képet készített, a fiúnak szakálla nőtt, a kutya pedig logó nyelvvel liheg gazdája karjaiban.

Megható képsorozattal tiszteleg négylábú barátja előtt a belga férfi

Az utolsó fotón Gordon nem változott olyan sokat, de Birdy megőszült, és valaha kíváncsi tekintete is fénytelenebbül tekint a kamerába. A kutyának állítólag már csak néhány hónapja van hátra, öreg és gyenge, de Gordon biztosított mindenkit felőle, hogy bármeddig is éljen, a legjobb elbánásban részesíti öreg legjobb barátját.

Megható képsorozattal tiszteleg négylábú barátja előtt a belga férfi

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top