nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
43 év után újra feleségül kérte volt nejét

43 év után újra feleségül kérte volt nejét

Újra megkérte volt felesége kezét 43 év különélés után az exférj. Stumpf Valentin-napon lepte meg kedvesét arkansasi munkahelyén, ráadásul kamerák kíséretében.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A férfi egy áruházban lépett oda szerelméhez egy táblával a kezében, amelyen ez állt: “Boldog Valentin-napot! Leszel a feleségem?” A nő nagyon meglepődött a váratlan lánykérésen. Azt sem tudta, mit tegyen, majd boldogan megölelte volt férjét. Az ajánlatot persze először elutasította, csak hogy incselkedjen párjával.

A pár egy németországi katonai bázis konyháján ismerkedett meg. Aztán szerelmesek lettek, összeházasodtak, de a romantikus időszak után nehéz évek következtek. Három gyerekük született és egyre zűrösebb volt a közös életük. Elváltak és mindketten újraházasodtak. De hitveseik nemrég meghaltak. Néhány hónapja lányuk unszolására vették fel egymással a kapcsolatot.

“Amikor decemberben találkoztunk, egyből kiderült, hogy még mindig szeretjük egymást” – mondta Stumpf.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon