nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Kóbor kutya tört be az esküvőre – és milyen jól tette!

Kóbor kutya tört be az esküvőre – és milyen jól tette!

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.
NLCafé
f Ajánlom

Egy brazil pár, Matheus és Marília szabadtéren szerette volna tartani az esküvőjét, ám az esős, viharos időjárás miatt végül egy sátrat állítottak fel az eseményre. 

A ceremónia kezdetén egyszer csak egy hívatlan vendég is megjelent a sátorban: egy kóbor kutya, mely a vihar elől keresett menedéket. A vendégek először kitessékelték a kutyát a sátorból, ám amikor a pár elmondta a fogadalmát, az eb újra visszatért, leheveredett a menyasszony fátylára és elaludt.

Ekkor már senkinek sem volt szíve elküldeni, különösen az arának nem, aki imádja az állatokat. A friss házasok azt is megengedték, hogy a kutyus a lakodalomra is maradjon, és elhatározták, hogy örökbe fogadják. Igen ám, de az ünneplés alatt a kóbor eb ugyanolyan hirtelen el is tűnt, ahogyan érkezett.

Matheus és Marília azonban nem tudták elfelejteni a kutyát, és keresni kezdték. Egy hét után hívta fel őket valaki, hogy megvan a kutyus.

Az ifjú házasok hazavitték, és alaposan megfürdették a négylábút, aki a Snoop nevet kapta. A kutya örömmel illeszkedett be új családjába, megtöltötte a hasát, sokat játszott, majd már az első éjszaka remekül aludt új otthonában.

„Mindannyian nagyon boldogok vagyunk” – mondta Marília.

The Dodo

Megosztás Facebookon