Család

Kóbor kutya tört be az esküvőre – és milyen jól tette!

Az ifjú pár egyáltalán nem bánta, hogy egy hívatlan vendég is érkezett az esküvőjükre. Sáros tappancsokon.

Egy brazil pár, Matheus és Marília szabadtéren szerette volna tartani az esküvőjét, ám az esős, viharos időjárás miatt végül egy sátrat állítottak fel az eseményre. 

A ceremónia kezdetén egyszer csak egy hívatlan vendég is megjelent a sátorban: egy kóbor kutya, mely a vihar elől keresett menedéket. A vendégek először kitessékelték a kutyát a sátorból, ám amikor a pár elmondta a fogadalmát, az eb újra visszatért, leheveredett a menyasszony fátylára és elaludt.

Ekkor már senkinek sem volt szíve elküldeni, különösen az arának nem, aki imádja az állatokat. A friss házasok azt is megengedték, hogy a kutyus a lakodalomra is maradjon, és elhatározták, hogy örökbe fogadják. Igen ám, de az ünneplés alatt a kóbor eb ugyanolyan hirtelen el is tűnt, ahogyan érkezett.

Matheus és Marília azonban nem tudták elfelejteni a kutyát, és keresni kezdték. Egy hét után hívta fel őket valaki, hogy megvan a kutyus.

Az ifjú házasok hazavitték, és alaposan megfürdették a négylábút, aki a Snoop nevet kapta. A kutya örömmel illeszkedett be új családjába, megtöltötte a hasát, sokat játszott, majd már az első éjszaka remekül aludt új otthonában.

„Mindannyian nagyon boldogok vagyunk” – mondta Marília.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top