Család

Egy 5 éves kislány mentette meg az anyukája életét

Sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

Egy 23 éves, walesi anya, Auburn Reader épp tésztát főzött a konyhában, amikor rátört az epilepsziás roham. A kezében lévő konyharuhát az utolsó pillanatban tűzhely mellé tette, ám rálóghatott a főzőlapra és kigyulladt.

5 éves kislánya, Paige 9 éves barátnőjével, Oliviával játszott az emeleten, amikor megérezték a füstszagot. Leszaladtak a földszintre, és megpillantották az akkor már eszméletlen édesanyát. Paige megőrizte a lélekjelenlétét, és barátnője segítségével kihúzták Auburnt  a füsttel elborított konyhából, majd Olivia a telefonhoz rohant, és felhívta a saját édesanyját, aki az egyik közeli házban lakik.

A nő azonnal rohant segíteni. Bement a házba, elzárta a gázt és sikerült megfékeznie a lángokat is. Ezután kicipelték Auburnt a levegőre, ahol hamarosan magához tért. Szerencsére a házban sem keletkeztek komolyabb károk, elég volt alaposan átszellőztetni az épületet.

“Ha nem működtek volna együtt, meghalhattam volna – mondta Auburn a Daily Mailnek.

Olivia, Paige és Auburn
Olivia, Paige és Auburn

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top