Család

Kiakadtak a nézők az élő adásban szőnyegre pisilő gyerekre

A nézőket teljesen sokkolta, mikor az egyéves a The Morning című műsorban, élő adásban végezte dolgát a szőnyeg közepén, a szülőknek pedig szeme se rebbent.

Adele és Matt Allan valami különös, erősen megkérdőjelezhető gyereknevelési iskola követői melynek lényege például, hogy az ötéves és egyéves gyerekek még mindig anyatejet szopnak, nem mennek orvoshoz és iskolába sem fognak járni.

Kiakadtak a nézők az élő adásban szőnyegre pisilő gyerekre

És még az is belefér, hogy az egyéves Ostara a szőnyegen végezze dolgát, mint ahogy a The Morning című tévéműsorból kiderült. A szülők szeretnének elkerülni minden modern befolyást, ami a gyerekek nevelésére hatással lehet, mert szerintük így lehet a lehető legtermészetesebben felnevelni egy gyereket.

Kiakadtak a nézők az élő adásban szőnyegre pisilő gyerekre

A The Morning nézői azonban nem díjazták ennyire a rousseau-i gyereknevelést: a tévénézők teljesen kiakadtak, miután a kislány a stúdióba pisilt. Nem csak a pisilés borította ki őket, azt is rossz szemmel nézétk, hogy a szülők nem tudják kontrollálni gyerekeiket, akik nem képesek nyugodtan ülni és viselkedni, míg Adele és Matt nem tesz semmit, hogy beleavatkozzon a helyzetbe.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top