Család

Tinilánynak látszik a 46 éves anyuka

Egészen hihetetlenül néz ki. Persze meg is dolgozott érte.

A koreai Jung Da Jun 10 évvel ezelőtt még egy átlagos, kétgyermekes családanya volt, akin a terhességei után maradt néhány pluszkiló. Elégedetlen volt a külsejével és a háta is gyakran fájt, ezért egy nap elhatározta, hogy tesz az egészsége érdekében. Kemény edzésekkel és diétával három hónap alatt 20 kilót adott le. 

Ilyen volt 10 éve
Ilyen volt 10 éve

A sikeren felbuzdulva teljesen rákapott a fintesz-életmódra és előbb a környezetében, majd egyre szélesebb körben vált sokak példaképévé. Tévéműsorokba hívták szerepelni, majd fogyókúrás könyvet és videókat adott ki, mostanra pedig már iskolát is nyitott, ahol a saját diétás és edzésmódszerét oktatja. 

Így néz ki most

Így néz ki most

Képek: izismile.com

A fotóit elnézve hihetetlen, de a tinilánynak látszó nő valójában 46 éves. Azt az elvet vallja, hogy egy nőnek a testépítés során nem arra kell törekednie, hogy minél hatalmasabb, férfias izomzatot építsen, hanem arra, hogy vékony és fitt maradjon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top