Család

Férfiak mondták el, mit gondolnak az idősebb nőkről

A szerelem nem kor alapján válogat, de a nagy kérdés mindig ott lebeg: vajon számít a férfiaknak egy nő életkora? Vagy tényleg csak egy jelentéktelen szám, ha párkapcsolatról van szó? A választ férfiak adták meg, akik elmondták, mit gondolnak az idősebb nőkről.

1. Az idősebb nő nagyon izgató
„Olyan nőt vettem feleségül, aki minden tekintetben sokkal idősebb nálam. Nem tartott vissza egy pillanatig sem a párkapcsolattól az, hogy ő már 40 lesz, mielőtt én még elérném a 35 éves kort. Sokkal fontosabb volt, hogy nem játszmázik, egyenes, őszinte, és törődik a kapcsolatunkkal. Ez határozottan szexi.”

2. Bunkóság megkérdezni, hány éves
„Egyetlen szabályom van: sosem kérdezem meg a nőt, hogy hány éves, kivéve akkor, ha túl fiatalnak néz ki. Általában az ösztöneimre hallgatok. Szerintem egy nő ízléstelennek érezheti, ha egy pasi a korát akarja tudni, pedig ez egy kicsit sem számít a pillanat hevében.”

3. A fiatalabb problémásabb
„Hogy számít-e a kor a férfiaknak? Nekem annyiban számít, hogy nem viszek haza túl fiatal lányt, mert semmi szükségem a drámáira. Sokkal problémásabb a párkapcsolat egy fiatallal, mint egy idősebb nővel.”

Részlet az Újrakezdők – Szerelmes szingli szittert keres című filmből

4. A nagyobb korkülönbség érzelmi stabilitást jelent
„Randiztam egyszer egy olyan nővel, aki 11 évvel volt idősebb nálam, és ez volt életem legjobb párkapcsolata. Értettük egymást lelkileg. De a testiség nem működött tökéletesen, valószínűleg azért, mert máshol tartott a szervezetünk a fejlődésben, más szükségleteink voltak az életkorunk miatt. Érzelmileg és értelmileg viszont senki mással nem éreztem olyan teljesnek magam, mint vele. Soha nem engedtem volna el csak azért, mert egy évtized volt köztünk.”

5. A barátok nagyobb hatással vannak a párkapcsolatra, mint gondolnád
„Volt idősebb és fiatalabb barátnőm is, maximum 5 év korkülönbséggel. Remekül kijöttünk egymással, de a baráti társaságom nem fogadta el a fiatalabb nőket, mert szerintük túlságosan csüngtek rajtam. Az idősebbekkel viszont mindig tisztelettudóan bántak. Tudom, hogy nem a barátaimon kellene, hogy múljon a párkapcsolatom, mégis nagy hatással vannak a kapcsolataimra.”

6. A végén az életkor nem más, csak egy szám
„Beismerem, hogy volt már, hogy felbontottam az eljegyzésemet azért, mert túl fiatal volt a menyasszonyom. Azt hittem, majd megoldjuk valahogy, de ahogy telt az idő, kiderült, hogy nem ugyanazok a céljaink. Én már készen álltam rá, hogy megállapodjak, családot alapítsak, de ő még csak bulizni akart volna a barátaival. Ez volt az egyetlen olyan kapcsolatom, ami a korkülönbség miatt ment tönkre.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top