Család
Szponzorált tartalom

Ezt a magyar márkát szeretjük a legjobban

Szoktál jeges teát inni? Ha igen, valószínűleg te is letetted már a voksod egy márka mellett. Elmondjuk, melyik jeges teát issza a legtöbb magyar.

A Nielsen Piackutató felmérte 2018 első öt hónapjában a teljes magyar kiskereskedelmi hálózatot, és az derült ki, hogy darabszám és mennyiség alapján a XIXO jeges teájából fogyott a legtöbb. De az 5. születésnapját ünneplő magyar brand nemcsak a fogyasztók körében népszerű, hiszen a márka többszörös Magyar Brands- és Superbrands-díjas. A termék megálmodója és gyártója, a HELL ENERGY Magyarország azzal érte el vezető pozícióját, hogy elkötelezett a kiváló minőség iránt és a portfólióját folyamatosan bővíti. A vásárlók szerint az egyik fontos tényező a minőség mellett az elérhető ár és az, hogy odafigyelnek a fogyasztók igényeire.

Nemcsak a felnőttek körében népszerűek a XIXO jeges teái és szénsavas italai, hanem a gyerekek körében is. Tavaly szeptembertől ugyanis az iskolai büfékben is kaphatók a termékek, mivel energia- és cukortartalmuk a megengedett határértéken belül van. A XIXO hitvallása garancia az ízélményre: a hazai termékei válogatott alapanyagok felhasználásával, allergén és GMO mentesen készülnek a HELL ENERGY szikszói üzemében. A jeges teákat természetes teakivonattal, valódi gyümölcstartalommal és antioxidánssal gazdagítják , és ugyancsak fontos érv a termékek mellett, hogy nem tartalmaznak tartósítószert és mesterséges színezékeket.

icetea xixo 

„Az egyelten olyan italgyártó cég vagyunk, amelyik egyértelmű felvilágosítást adott arról, hogy mi a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal ajánlása, illetve, hogy mi a NETA törvény az üdítőitalok iskolabüfékben való forgalmazásával kapcsolatban. Az iskolai büfék tulajdonosai díjazták, hogy cégünk egyedüliként tett nyilatkozatot arról, hogy ezek a termékek törvényileg is árusíthatók az iskolabüfékben és az iskolai italautomatákban. Az oktatási intézményekben külön örültek annak, hogy magyar gyártású termékeket forgalmazhatnak és nagyra értékelték, hogy a médiakampányokból jól ismert termékeket sorakoztathatnak fel polcaikon” – mondta Jenei Tamás, a HELL ENERGY Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

Kiváló sportolókat támogatnak

A XIXO szívügye a tehetséges magyar sportolók támogatása, ezért dolgoznak olyan kiváló sportolókkal, mint Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Lékai Máté, Mikler Roland és Ligetvári Patrik, magyar válogatott kézilabdázói, Hosnyánszky Norbert olimpiai bajnok vízilabdázó, valamint Märcz Tamás, a Magyar Férfi Vízilabda válogatott szövetségi kapitánya.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top