Család

Felköszöntötte exnejét a szülinapján, ezzel is jó példát mutatva gyerekeinek

Exfelesége születésnapjára egy csokor virágot és ajándékot is küldött a férfi gyerekeivel.

Billy Flynn elvált, kétgyerekes apuka minap felköszöntötte exfeleségét annak születésnapján. A férfi virággal és ajándékkal kedveskedett a nőnek, gyerekeinek pedig segített születésnapi reggelit készíteni.

Hogy ez miért érdekes? Csak azért, mert a férfi cselekedete jó példája annak, hogy elvált társak közt is megmaradhat a szeretet- és tiszteletteljes kapcsolat. Sajnos ezt nem mindenki érti. A férfi a Facebookon osztotta meg nagy sikert arató posztját.

„Többen is értetlenkedtek a tettem kapcsán, ami rettentően idegesít. Két fiút nevelek. Az a kép fogja részben meghatározni a személyiségüket és tetteiket, amelyet én nyújtok. Az, hogy hogyan viselkedem a nőkkel én, befolyásolja az ő gondolkodásukat is a női-férfi viszonyokról. Ha én nem mutatok jó példát, hogyan várhatjuk el, hogy megfelelően viselkedjenek majd? Sokszor felül kell emelkednünk a fájdalmainkon és sértettségünkön a gyerekeink miatt. Sokkal fontosabb dolog, mint saját magunk. Neveljetek jó férfiakat és erős nőket, mert sokkal nagyobb szükség van rájuk, mint valaha!”

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top