Család
Szponzorált tartalom

“Az a legjobb a strandolásban, hogy a tesómmal bármit csinálhatunk”

Emlékszel még a gyerekkorod legjobb nyári élményeire? A strandolások egészen biztosan a legemlékezetesebbek között voltak. De vajon mi a helyzet a mai gyerekekkel?

Gyerekeket kérdeztünk arról, miért szeretnek strandra járni. A válaszaik ugyan különbözőek, abban viszont mindannyian egyetértettek, hogy a nyarak kihagyhatatlan emlékei a strandolós napok, hosszú hétvégék, nyaralások.

Azért szeretek fürdőbe járni, mert felfrissülök a vízben. Amikor kiszállok, mert már lilul a szám, azonnal vissza akarok menni, de anyukámék nem engednek. Szeretek úszkálni meg merülni. A felnőttek azért járnak a strandra szerintem, hogy a gyerekeket beletegyék a vízbe, ők meg a parton tudjanak napozni. Apukám nem mindig akar jönni, mert sok az ember a fürdőben, de anyukám rábeszéli. Szoktunk halat meg lángost is enni, valamiért én nagyon éhes vagyok, ha úszok.

Én mindig a fürdőben vagyok, ha elvisznek apáék. Szerintem haza se kellene jönni, egyszer sátorral is mehetnénk, lehetne aludni a játszótérnél a parkban és akkor bármikor fürödhetünk. Nagyfiú vagyok és a kismedencéhez nem is megyek, oda járjanak a bölcsisek. Van egy verdákos úszógumim, azt nagyon szeretem, azon szoktam lebegni. Most tanulok úszni, jól tudok merülni és ha nagy leszek, bele fogok ugrani a medencébe és nem apáékkal jövök, hogy rosszalkodhassak.

strand fürdő élmény

Az a legjobb a strandolásban, hogy a tesómmal bármit csinálhatunk. Lenyomhatjuk egymást a víz alá is, akkor sem haragszik ránk anya. Össze-vissza fröcskölődünk, meg szaladgálunk és sikoltozunk. Megkaptam a világ legszebb fürdőruháját, nagyon szép, remélem soká fogom kinőni. Azt utálom, hogy sokszor kell bekenni a testünket napvédővel, olyankor mindig csak állok és anya keni a testem. Ragadok, meg úgy nézek ki mint egy múmia. Napozni csak akkor szoktam, ha szárítom a fürdőruhámat.

Én a fagyizást szeretem a legjobban a fürdőben és a csúszdákat. Ahová járunk, most csináljak egy olyan csúszdát, ami félelmetesen gyors, azt fogom kipróbálni, alig várom már. Olyankor a legjobb menni, ha a barátaink is jönnek, mert a szülőkkel unalmas azért. A kistesómmal néha be kell mennem a gyerekmedencébe, az elég égő, de ilyen ez a családi dolog. Anyuék meg szerintem azt nem szeretik, hogy ránk kell vigyázni, szóval nem mondok inkább semmit.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top