Család

6 jel, hogy megtaláltad a lelki társad

Ha a kapcsolatodat az alábbi hat dolog közül több is jellemzi, valószínű, hogy az igazi lelki társaddal élsz együtt!
6 jel, hogy megtaláltad a lelki társad

Lehet, hogy a nagy boldogságban az alábbi jellemzők annyira természetesek, hogy észre sem veszed őket, de ha végiggondolod, könnyen rájöhetsz, hogy megtaláltad a lelki társad! Élvezd ki és becsüld meg a szerencséd, ha így van, hiszen az élet egyik legértékesebb kapcsolatában van épp részed.

1. Mindent intenzíven élsz meg vele

A lelki társaddal minden apróság intenzívebbnek tűnik: a szórakozásaitok, a veszekedések, de még az ötleteitek és a szenvedélyeitek is felerősödnek. Mintha minden mögött lenne egy kis tűz.

2. Úgy érzed, ezer éve ismeritek egymást

A lelki társat úgy is meg lehet határozni, hogy egy darabon a lelketekből osztoztok. Ezért akár egy előző életben találkozhattatok is, és onnan eredhet a közös rész. Akárhogy is, nincs annál biztonságosabb, mikor úgy érzed, valakivel mintha öröktől fogva ismernétek egymást.

3. Csak úgy megértitek egymást

Semmit nem kell túlmagyaráznotok, mert félszavakból is rájöttök, mire gondol a másik. Sokszor mikor egyszerre szólaltok meg, még a mondanivalótok is ugyanaz.

4. A hibáiért is rajongsz

Nagyon rossz jel, és rossz érzés, ha partnerünket meg szeretnénk változtatni valamilyen irányba. A lelki társak között azonban akkora az elfogadás, hogy még a hibáiktól sem akarnának szabadulni.

5. Nem tudod elképzelni nélküle az életet

Ha megtaláltad, annyira szerves és természetes része lett az életednek, mint egy saját végtagod. Innentől kezdve lehetetlen elképzelni az életet a lelki társad nélkül.

6. Ketten vagytok a világ ellen

6 jel, hogy megtaláltad a lelki társad

A lelki társak annyira összetartók, hogy bármivel meg tudnak birkózni. Ha ilyen kapcsolatban élsz, úgy érezheted, hogy együtt nincs olyan, amit ne tudnátok legyőzni, ezért a mindennapokat is nyugodtabban éled meg.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top