Család

Berúgott a lánybúcsún a kutyája, lefújta az esküvőt a vőlegény

Még a saját családja szerint is túlreagálta a dolgot. Nektek mi a véleményetek?

Egy 28 éves férfi négy év együttjárás után készült összeházasodni a barátnőjével. A lánybúcsút a pár otthonában tartották. Mielőtt a vőlegény elindult volna, arra kérte az arát, figyeljen oda arra, hogy a kutyája végig be legyen zárva a hálószobába, míg tart a buli. A nő azonban megfeledkezett erről.

Hajnalban megcsörrent a vőlegény telefonja. Párja hívta, hogy valami baj van a kutyával. Mivel egyértelmű volt, hogy a nő ittas állapotban van, a férfi azt mondta, hívjon taxit, és azonnal vigye az ügyeletes állatkórházba az ebet.

A kép illusztráció! (iStock) 

Amikor a férfi is beért klinikára, azzal szembesült, hogy a menyasszony alig tud beszélni, és minden bizonnyal órák óta sír. Hamarosan aztán kiderült, hogy a kutya, bár életben maradt, nagyon rosszul van, mégpedig azért, mert fogyasztott az elöl hagyott alkoholos italokból és édességekből.

Mindezek után a férfi közölte párjával, hogy lefújja az esküvőt, és közöttük mindennek vége, tűnjön el a lakásából és az életéből is. A nő megdöbbent, de összepakolt és elment.

„Két órával később a lánytestvérei, a bátyja, a bátyja felesége, az anyja és a barátai üzenetekkel kezdtek bombázni, mondván, hogy őrült vagyok, hogy négy év után ezt tettem vele. Először őt kezdték védeni, majd engem támadni. Logikus lett volna, hogy a saját családom és barátaim engem támogatnak. De nem. Velük értettek egyet. A nővérem megdöbbent, és még az esküvői tanúm is azt mondta, hogy túlreagáltam” – írta a férfi a Redditen.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top