Család

Archie-nak nevezi el a gyerekét Meghan hercegné hasonmása

A 23 éves Meghan-hasonmás szinte egyszerre esett teherbe a hercegnével.

A 23 éves Olivia Marsden, Meghan Markle hasonmása tavaly szeptemberben tudta meg, hogy várandós, pár héttel később pedig a királyi udvar is bejelentette, hogy a hercegné babát vár. Marsden e hét péntekre van kiírva, születendő babája nemét azonban még nem tudja. Abban az esetben azonban, ha fiú lesz, nagy valószínűséggel az Archie nevet kapja majd, akár Harry és Meghan elsőszülöttje.

Olivia Marsden (Facebook)

A nő korábban légi kísérő volt, utasai gyakran megjegyezték, hogy mennyire hasonlít Meghan Markle-re. 2018 februárja óta profi Meghan-hasonmásként dolgozik. Egy-egy megjelenéssel 500 fontot, azaz közel 190 ezer forintot is megkeres. Legtöbbször királyi család témájú rendezvényekre hívják, de fotózásokon is részt vesz, általában Rhys Whittock Harry-hasonmás társaságában.

Olivia Torontóban ismerte meg a párját és gyermeke édesapját. Meghan és Harry állítólag szintén a kanadai városban szerettek egymásba.

„Meghanhez hasonlóan az én bakancslistámon is szerepelt, hogy egyszer anya leszek, bár nem gondoltam, hogy ez ilyen hamar megtörténik” – mondta a kismama, akinek nem volt tervezett a terhessége, de nagy örömmel várják a babát párjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top