Család

Még mindig hazavárják a 19 éve eltűnt fiút

Tamás 2000-ben tűnt el Bajáról, amikor biciklivel indult a közeli vadasparkba, hogy megnézzen egy újszülött kiscsikót. Szülei még mindig bíznak benne, hogy fiuk előkerül.

Még mindig hazavárják a szülei Till Tamást, aki 19 évvel ezelőtt, 11 éves korában nyomtalanul eltűnt Bajáról – írja a Blikk.

Fotó: Unsplash

A fiú 2000-ben, gyereknapon indult el biciklivel a közeli vadasparkba, hogy megnézzen egy újszülött kiscsikót – de soha nem ért oda. A rendőrök csak összetört kerékpárját találták meg, édesanyja, Katalin mégis bízik benne, hogy egyszer majd hazatér.

„Biztos vagyok benne, hogy Tomi valahol él. Ha tudna jelentkezni, már megtette volna, hisz kívülről ismeri a telefonszámunkat. Tizenkilenc év alatt miatta nem is változtattuk meg, hogy bármikor hívhasson bennünket” – mondta az anya a Story magazinnak.

Tamás eltűnésével kapcsolatban több feltételezés is napvilágot látott: egyesek szerint meggyilkolhatták, mások szerint elrabolta valaki.

Valakik elvettek 19 évet az életünkből, amit a gyermekünkkel is tölthettünk volna, mint a többi normális család. Ő persze így is mindig velünk marad, vele kelünk, vele fekszünk. A szívem felét vesztettem el Tomi eltűnésével, de remélem, egyszer újra egész lesz. Várunk rá, ameddig élünk. Nem adjuk fel a reményt, hogy újra egy család leszünk” – nyilatkozta az édesanya.

A rendőrség már többször le akarta zárni az eltűnt fiú utáni nyomozást, de a család nem hagyta. A szülők maguk is éveken át kutattak a fiú után, sokszor ruhában aludtak, hogy azonnal indulni tudjanak, ha információt kapnak a hollétéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top