Család

Szétsavazták a netezők ezt a csókolózó Insta-párt

Jean és Camille Londonban élő házaspár, akik utazásaikról művészi Insta-fotókat készítenek. Ezúttal azonban nagyon nem jött át az üzenetük, sokaknál kivágták a biztosítékot.

Jean és Camille imádnak utazni, útjaikról pedig rengeteg kreatív és művészi fotót osztanak meg az Instagramon nem kevés, egészen pontosan 180 ezer követőjükkel.

Legutóbb Srí Lankán jártak, ahol egy vonatból kihajolós, csókolózós fotót osztottak meg magukról. Ez több rajongójuknál kivágta a biztosítékot. „Remélem, jó életbiztosításotok van” – írta az egyik. „Készen állsz, hogy meghalj egy képért?” – írta a másik. Sokan veszélyesnek és idiótának tartják a pár megmozdulását.

Jean és Camille azonban megnyugtatott mindenkit, hogy sosem kockáztatnák  a biztonságukat vagy az egészségüket egy fotóért. „Igaz, úgy tűnik, hogy néha veszélyes dolgokat csinálunk: magas falakon sétálunk, csúszós sziklákon mászunk, vagy vonatokból lógunk ki, de mindig teljesen urai vagyunk a helyzetnek” – írta a pár.

(via)

Kiemelt kép: Instagram / backpackdiariez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top