Család

Két eljegyzési gyűrűje miatt cikizik a neten

A vőlegény nem tudott dönteni.

A gyűrűi miatt cikizték ki egy gyűrűkibeszélő Facebook-csoportban (ilyen is van!) a nőt, aki egyszerre két eljegyzési gyűrűt hord.

A névtelen áldozat a fotója alatt elmondta, hogy a barátja először egy tíz dolláros (kb. 2800 Ft) ezüstgyűrűvel kérte meg a kezét, majd ezt cserélte ki egy „rendes” gyémántra. Pár hét múlva egy újabb, immár harmadik gyűrűvel állított be, mert az is megtetszett neki, és nem tudott dönteni. Ezért most mindkettőt viseli.

Fotó:Facebook/That’s it, I’m ring shaming.

A gyűrűkibeszélő csoporttól persze kapott hideget-meleget, de azért főleg hideget. „Ha már két eljegyzési gyűrűd van, legalább az egyik nézzen ki normálisan” – írta az egyik kommentelő. „Így olyan, mintha két külön férfival lenne eljegyezve” – jegyezte meg egy másik. „Ha nem tudod eldönteni, hogy melyiket viseld, íme a jó válasz: egyiket se!”

Mások azt bírálták, hogy így olyan, mintha a pénzével akarna felvágni. Lehet, hogy az lett volna a legjobb megoldás, ha az eredeti, olcsó gyűrűnél marad.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top