Család

Megható történet áll a pár esküvője mögött

Nagyon hamar kiderült, hogy egymásnak lettek teremtve.

Ötévesen ismerte meg Natalie Crowe Austin Tatmant, tizenkét évig nem látta, nemrég pedig hozzáment feleségül. Az édes történet szereplőiről óvónőjük a CBS Newsnak azt mondta, már akkor sejtette, hogy később is közük lesz egymáshoz. „Nagyon furcsa volt, hogy folyamatosan együtt lógtak. El nem hagyták a másikat egy percre sem, ami főleg ebben a korban szokatlan egy fiú és egy lány között.”

Crowe es Tatman Floridában nőttek fel, de az óvoda után a kislány és szülei elköltöztek Connecticutba, így a legjobb barátok 12 évig nem találkoztak.

22 év után házasság

Crowe egy nap talált egy kis füzetet, amelyben szerepelt Tatman neve és címe, így eszébe jutott régi barátja. Rá is keresett Facebookon, megtalálta, majd üzenetet küldött neki. A válasz nem maradt el, és onnantól kezdve folyamatos kapcsolatban maradtak.

A tinédzserek személyesen is találkoztak, amikor Crowe hazautazott látogatóba Floridába. Szinte azonnal összejöttek, és távkapcsolatba kezdtek.

Azóta megint sok idő eltelt, és nemrég össze is házasodtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top