Család

Ennek a nagyinak sehogy nem sikerül egy jó szelfit lőnie

Pedig az egész családja biztatja.

Az idősebb generációknak sokszor nehezükre esik az újabb technológiák elsajátítása, és ez különösen igaz az okostelefonokra.

Kai Pruitte, a 25 éves tennessee-i tanárnő és családja a 70 éves nagymamát szerették volna bevezetni a szelfikészítés rejtelmeibe – ahogy a beszélgetésük mutatja, kevés sikerrel.

Fotó: Facebook/Kai Pruitte

A nagymama, Barbara meg akarta mutatni, hogy egyrészt jól van, másrészt hogy milyen jópofa új fejpántot vett. A családtagjai próbálták elmondani neki, hogy emelje fel a telefont, mintha egy tükörbe nézne, vagy mintha valaki másról készítene képet, de a nagyi egyre jobban hajolt a kamera fölé. Végül beismerte, hogy „nem elég hosszúak a karjai” ahhoz, hogy szelfit készítsen.

Fotó: Facebook/Kai Pruitte

Kai posztját több ezren látták, és amikor elmondta a nagymamájának, hogy a történetük „virál” lett, a nagyi először nem értette, de végül így fogalmazta meg a lényeget: „Akkor kértek egy autogramot?”

Mi kérünk: egy jól sikerült, kinyomtatott szelfire.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top