Család

Hihetetlen szöveggel mentette fel a bántalmazó férfit a bíró

A 24 éves fiatalember megverte, és lelkileg is terrorizálta a barátnőjét, de a bíró szerint mindenkinek jár egy második esély.

Megúszta a börtönt a manchesteri Alexander Heavens, aki fizikailag és mentálisan is bántalmazta a barátnőjét. A 24 éves fiatalember megharapta, megütötte, megtaposta Stacey Boothot, az ujjait úgy hátrahajlította, hogy majdnem eltörtek.

A kontrollmániás férfi rácsúszott az alkoholra és a kokainra, és a kezdetben idilli kapcsolatuk az ő uralkodásáról és féltékeny kirohanásairól szólt. Egyszer az alvó barátnője ujjlenyomatával oldotta fel a telefonját, majd amikor végigolvasta az üzeneteit, felébresztette, hogy azonnal mondja el, ki kicsoda.

Heavens azon is kiakadt, hogy Stacey elment a családjához, mert szerinte több időt kellett volna együtt tölteniük. Egyszer még egy kést is elővett, és nem állt messze attól, hogy sérülést okozzon magának vagy a nőnek.

A pár 6 évig volt együtt, 2017 októberében a nő szakított a férfival. A bírósági ítéletet tavaly 6 hónappal elhalasztották, hogy esélyt adjanak neki a változásra. A férfi nem találkozhat a nővel, de végül megúszta a börtönt.

A bíró azt mondta, mindenki megérdemel még egy esélyt, és Heavens tényleg erőfeszítéseket tett azért, hogy megváltozzon. A bíró azt tanácsolta, „hagyja ezt az egészet maga mögött, felejtse el a nőt, mert rengeteg hal van még a tengerben”.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top