Család

Pénzt fogadott el a szakításért a vőlegénye szüleitől egy nő

Azt mondja, mindenképp elhagyta volna a vőlegényét, a szülők ajánlata pedig épp kapóra jött.

10 ezer dollárt, vagyis közel 2,9 millió forintnak megfelelő összeget fogadott el egy nő a vőlegénye szüleitől azért, hogy szakítson a férfival. A Redditen mesélte el a történetét.

A párjával még a főiskolán ismerkedtek meg, ám a férfi szülei sosem tartották őt elég jónak a fiukhoz. Több év együttjárás után a férfi ennek ellenére eljegyezte a nőt, aki azonban ezek után azt vette észre, hogy a partnere viselkedése megváltozott.

„A nap minden percében tudni akarta, hogy hol vagyok, és volt egy pont, amikor azt mondta, miután összeházasodunk: ő akarja beosztani az időmet, hogy mindig tudja, merre járok. Mindemellett rájöttem, hogy alkoholista, és nagyon agresszívvé válik, amikor részeg.”

A nő mindezek miatt már arra készült, hogy elhagyja a vőlegényét, úgyhogy éppen kapóra jött a férfi szüleinek ajánlata. A megállapodást követően a nő haza is ment, és szakított a párjával, a következő héten pedig kiköltözött közös otthonukból, és azóta sem látták egymást, bár a férfi többször is kereste őt.

„A szülei felhívtak azóta egyszer, köszönetet mondtak, és szerencsét kívántak az életben. Mindenképp elhagytam volna, ez semmin nem változtatott. A pénz azonban segített. Mi rossz van ebben? A családja rosszul bánt velem, és én úgy láttam, hogy így kártalanítanak.”

via

(Nyitókép: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top