Család

Poénból DNS-tesztet csináltatott a fiatal pár, nagyon rossz vége lett

Erre senki nem számított.

Kétségbeesett fiatal férfi fordult a Reddit olvasóihoz tanácsért. A 26 éves férfi elmondta, hogy „poénból” csináltak egy DNS-tesztet a barátnőjével, és szörnyű dologra derült fény. Azt remélték, hogy különösen érdekes titkot tudnak meg a családjuk történetéből, és bizonyos tekintetben ebben nem is kellett csalódniuk. Kiderült ugyanis, hogy a férfi egyik őse egy hírhedt sorozatgyilkos volt – a család pedig nyilván tudott erről, de mindent megtettek, hogy a lehető legtávolabb kerüljenek a rossz hírű családtagtól.

Egy-két nap múlva a fiú barátnője azt mondta, beszélgetni szeretne. „Elmondta, hogy bár nagyon szeret, az, hogy egy ennyire gonosz ember véréből származom, teljesen megváltoztatja rólam a véleményét. És szakított velem.”

Bár a férfi a barátnője visszaszerzésére kért tippeket a netezőktől, azok egyetértettek abban, hogy ha ilyesmi miatt szakít a lány, akkor vagy csak ürügyet keresett, vagy jobb is a férfinak nélküle.

(via Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top