Család

50 év után kutatná fel elveszett barátnőjét Piroska

Fiatalkori barátnőjét akarja megtalálni Schweiger Piroska, ugyanabban nevelőotthonban nőttek fel.

Somogy megyében, az öreglaki gyermekotthonban barátkozott össze Schweiger Piroska és Farkas Rózsa. Piroska most, 50 évvel később szeretné megtalálni régen szem elől tévesztett barátnőjét. Piroska szeretné, ha ott tudnák felvenni a fonalat, ahol az megszakadt.

Ő ugyanis 26 évesen férjhez ment és Várpalotára költözött, ma már büszke dédnagymama. Rózsa barátnője még fiatalon Szekszárdra került, de többet Piroska sem tud róla. Most regisztrált egy Facebook-profilt, hátha úgy sikerül megtalálnia régi barátnőjét.

Fotó: Pixabay

A nagymamám úgy döntött, csinál a Facebookon egy profilt, hogy megtalálja régi ismerősét. Arra szegénykém nem gondolt, hogy az ő posztját nem látják sokan. Megsajnáltam, és úgy gondoltam, hogy segítek neki, hátha én több embert elérek, és sikerül” – mondta a Borsnak Mándoki Mercédesz, Piroska unokája. Ha valaki esetleg ismerné Farkas Rózsát, vele vegye fel a kapcsolatot a közösségi oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top