Család

Azt hitte veseköve van, aztán szült egy gyereket

A fiatal édesanya csak a kórházban tudta meg, hogy mi okozza a fájdalmakat.

Sokkot kapott a döbbenettől egy fiatal lousianai házaspár, amikor kislányuk született, ugyanis fogalmuk sem volt arról, hogy a nő gyereket vár. Gondtalanul vacsoráztak a barátaikkal, amikor a Grace Mawn erős fájdalmat érzett.

Vesekőre gyanakodtak, és azonnal bementek a kórházba. Csak ott derült ki, hogy a fiatal nő vajúdik, majd nem sokkal később világra hozta a babáját. Amikor azt mondták neki az orvosok, hogy „Gratulálunk, kislánya született!”, elsírta magát, és azt kérdezte, hogyan történhetett mindez.

Fotó: GoFundMe

Grace a szülés után azt mondta, a terhességnek semmilyen jelét nem vette észre. Férjével védekeztek, a menstruációja normális volt, nem voltak reggeli rosszullétei és étel utáni sóvárgása sem. Pár kilót felszedett ugyan, de annak nem tulajdonított jelentőséget.

A gyerek édesapja, Bryson Mawn egy adománygyűjtő kampányt indított, ugyanis a kicsi érkezésére egyáltalán nem voltak felkészülve, és csupán pár száz dollár tartalékuk van.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top