Család

Választ kapott „égbe költözött” anyukájának írt üzenetére a 4 éves kislány

A kis Ella decemberben vesztette el az édesanyját. A brit posta egyik munkatársa úgy érezte, ismeretlenül is válaszolnia kell a levelére.

Könnyfakasztó történetről számolt be a Mirror: egy jólelkű postai dolgozónak köszönhetően választ kapott halott anyukájának írt levelére egy 4 éves brit kislány.

A Kilmarnockban élő Ella Lennon decemberben vesztette el az édesanyját, Jennifert. A kislány mégis úgy érezte, fel kell köszöntenie anyák napja alkalmából, ezért levelet írt neki. „Anyunak a mennyországban, boldog anyák napját. Szeretlek, Ella” – írta.

A család legnagyobb meglepetésére Ella néhány nappal később választ kapott a levelére. „A nővérem első mennybéli anyák napjára Ella küldött neki egy képeslapot. Ma egy, a Royal Mailnél dolgozó kedves ismeretlen válaszolt neki, és ezzel elképesztően boldoggá tette a kislányt, akinek felragyogott az arca, és vidáman mosolygott, amikor megkapta a levelet. Jó látni, hogy ilyen fantasztikus emberek vannak a világban. Nem tudom eléggé megköszönni!” – írta nagynénje, Linda Ross a Twitteren.

Kiemelt képünk: Linda Ross / Twitter

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top