Család

Baby boom az iskolában: 7 tanárnő lett egyszerre terhes

Miután az igazgató megtudta, hogy a tanári kar majdnem fele gyereket vár, nem volt annyira őszinte a mosolya.

Igazi baby boom volt az egyik kansasi általános iskolában, a 15 tanárból heten lettek terhesek egy időben. A kismamák természetesen nagyon örültek a gyermekáldásnak, de az igazgató mosolya egyáltalán nem volt őszinte.

Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy ketten is terhesek a tanárok közül. Aztán amikor a harmadik babát is bejelentették, kicsit megdöbbentem, a negyediknél pedig szinte sokkot kaptam. Az ötödiknél már azt sem tudtam, mit mondjak. A hetedik terhességnél majdnem elfelejtettem gratulálni, mert hirtelen úgy reagáltam: »Ugye viccelsz?«

– mondta Ashley Miller igazgató, aki 20 éve dolgozik az Oak Street Általános Iskolában.

Először márciusban született meg két pedagógusnak a gyereke, az utolsó tanárbabák pedig októberben jönnek majd világra. A hét anyának összesen nyolc gyereke születik majd.

A kismamák nagyon élvezik, hogy hasonló helyzetben lévő anyákkal dolgozhatnak együtt, folyamatosan kérdezgetik egymást, kivel mi a helyzet otthon. Az igazgatónak azonban kínszenvedés megszerveznie az oktatást, még úgy is, hogy a tanárnők nem egyszerre mennek el szülni. Helyettesítő tanárokkal tudja megoldani a helyzetet.

A különleges baby boomot persze a kommentelők sem hagyták szó nélkül. Miután a Facebookra kitették a terhes tanárnők fotóját, a gratulációk után volt, aki megjegyezte: lehet, hogy nem kellene az iskolai vízből inniuk a tanárnőknek, talán abban van valami. (Bár ezt alighanem cáfolja, hogy közben egy portlandi kórház szülészeti osztályán is terhességi rekord dőlt: ott kilenc ápolónő vár egyszerre babát.)

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top