Család

Megható fényképen emlékeztek meg az újszülött kisbaba elvesztett ikertestvéréről

A képet ezrével osztják a közösségi oldalakon.

Heather Bowman 36 évesen döntött úgy, hogy szingliként gyermeket vállal. Első terhessége azonban tragikusan végződött: ikreket várt, ám a 16. hétben elvetélt.

A nő nem adta fel álmát, hogy anya lehessen, ezért újra megpróbálkozott a mesterséges megtermékenyítéssel, és ismét ikrei fogantak. A 17. hétben újabb csapás érte a várandós kismamát: orvosai közölték vele, hogy az egyik babának nincs szívverése.

Bár a kisfiú elvesztése nagyon lesújtotta Bowmant, úgy érezte, nem adhatja fel, erősnek kell lennie. Kitartott, és kislánya februárban egészségesen jött világra.

Soha nem volt részem nagyobb megkönnyebbülésben, mint amikor meghallottam, ahogyan felsír

– emlékezett vissza az édesanya.

Bowman rögtön tudta, hogy valamilyen különleges módon szeretne megemlékezni elvesztett kisfiáról, James-ről. Végül kislánya, Leti első fotózásán jött az isteni szikra. A fotóst, Jessica Youngot annyira megérintette az édesanya története, hogy kitalálta, hogyan állíthatnának méltó emléket a kisfiúnak. Mutatjuk a végeredményt:

A fénykép óriásit futott a közösségi oldalakon: a Facebookon ezrével érkeznek rá a lájkok és a megosztások. Több hozzászóló is kiemelte, hogy a kép nagyon érzékletesen mutatja meg, milyen fájdalmas egy gyermek elvesztése.

Kiemelt képünk illusztráció (iStock)

(CafeMom)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top