Család

Állandóan lánya nővérének nézik az 57 éves nagymamát

Elmondta, hogyan maradt fitt a hatodik ikszhez közeledve is.

Állandóan lánya nővérének hiszik az amerikai Sharon Gause kétszeres nagymamát. Az 57 éves Sharon és lánya, Andrea Malczewski legjobb barátnők, teljességgel elválaszthatatlanok, és mivel Sharon a hatodik ikszhez közelítve is kirobbanó formában van, a 23 év korkülönbség ellenére rendszeresen testvéreknek nézik őket.

Az emberek mindig bókolnak neki, hogy milyen jól néz ki. Nagyon jó dolognak tartom, hogy ügyel magára, és a korához képest ennyire fitt.

– nyilatkozta Andrea, aki gyakran oszt meg divattippeket az édesanyjával.

Gyakran kéri ki a véleményemet, ha vásárolni megy, és sok hasonló ruhát viselünk, de egyvalamire ügyel: sohasem vesz semmit csak azért, hogy fiatalabbnak lássák

– tette hozzá.

Persze a divatos öltözet önmagában kevés lenne. Sharon arra is ügyel, hogy rendszeresen sportoljon – természetesen a lánya társaságában. Együtt eddig négy maratont és kilenc félmaratont futottak le.

Ügyelek rá, hogy egészséges életet éljek, minden héten futok, és egészségesen étkezem. Igaz, egy kis csokoládét néha megengedek magamnak. A férjem azt mondja, jobban nézek ki, mint amikor 37 évvel ezelőtt összeházasodtunk

– mondta Sharon, aki szerint fiatalosságának egyik legfontosabb titka, hogy mindig ügyelt a bőre egészségére, és mindig használt naptejet.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top