Család

Minden vagyonából kiforgatta a 71 éves dédit a selyemfiúja

Margaret azt hitte, megtalálta élete párját, aztán rémálommá vált az élete.

Minden vagyonából kiforgatott egy 71 nőt egy gambiai selyemfiú. Az angol dédnagymama 17 évvel ezelőtt ismerkedett meg az akkor 23 éves Samba Sarral, amikor Gambiában nyaralt.

Miután Margaret beleszeretett a jóképű férfiba, évente kétszer utazott a nyugat-afrikai országba. Ezt persze nehezen viselte az első férje, így végül 2004-ben, 38 év házasság után elváltak.

Ezután Margaret szexuális kapcsolatba került a férfival, sőt azt állítja, csodálatos szexuális életük volt. (Gambiát egyébként gyakran úgy emlegetik, mint a brit nagymamák szexparadicsomát.)

A férfi megkérte a kezét, és pazar esküvőn keltek egybe. A nő kifizette Samba vízumát, és 2006-ban Angliába költöztek. Margaret azt hitte, megtalálta élete férfiját, ám kapcsolatuk hamar rémálommá változott.

Béreltek egy lakást, de miután a nő nyugdíjba ment, újra dolgoznia kellett, hogy legyen elég pénzük. Heti hét napot dolgozott, miközben a férje egész nap otthon ült. Margaret gyanakodott, hogy Samba megcsalja, de ennek ellenére segített neki brit állampolgárságot szerezni, és vett 90 ezer fontért (33 millió forintért) egy telket Gambiában, amit a férfi nevére íratott.

Az idős asszony egyre súlyosabb depresszióba esett, de nem hagyta el a férfit. Végül végérvényesen bebizonyosodott, hogy megcsalja a férje – még saját hitvesi ágyukban is –, ráadásul két gyereke is született a másik nőtől. Ez vetett véget a csaló férfi üzelmeinek.

Borzasztó hiszékeny voltam. Csak brit útlevelet és itteni életet akart magának. Kiemeltem a szegénységből, és ezt kapom vissza

– mondta az átvert asszony.

Szerinte a nőknek nagyon óvatosnak kell lenniük Gambiában. Az ottani csaló selyemfiúk európai fehér nőkre utaznak, és egyetlen céljuk van, hogy jól megpumpolják őket.

Margaret most jogi úton próbálja visszaszerezni a férfi nevére vásárolt ingatlant.

(The Sun)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top