Család

Félmilliót költött már az esküvőjére, épp csak vőlegénye nincs

A háromgyerekes, szingli anyuka évek óta még csak nem is randizott. Viszont az esküvői ruhája már megvan.

A 38 éves, Theresa Mahon már kislánykora óta a tökéletes esküvőről ábrándozik. A három gyermekét egyedül nevelő, brit nő az elmúlt évet azzal töltötte, hogy pontosan eltervezte és szervezni kezdte az esküvőjét. Kiválasztotta a helyszínt, a tematikát, beszerezte a menyasszonyi ruhát, de már az a dal is megvan, amelyre jövendőbelijével eljárják majd a nyitótáncot. 

A házasságkötéshez már csak egyvalami hiányzik: a vőlegény. Theresa három éve egyáltalán nem is randizott.

Theresa Mahon (Facebook)

„Nem hiszem, hogy furcsa lenne, hogy az esküvőmet vőlegény nélkül szervezem. Ez egy nagy munka, így észszerű most elkezdeni” – vallja a nő.

Theresának két nagy szerelme volt: első gyermeke apja a terhessége alatt hagyta el, míg az a férfi, akinek a második és harmadik gyermekét szülte, 6 éves kapcsolat után szakított vele.

„Annyira dühös voltam a két exemre, amiért elhagytak, hogy úgy döntöttem, nem várok tovább, elkezdem szervezni az esküvőmet.”

A szülei viszont attól tartanak, hogy lányukat annyira lefoglalja az esküvőszervezés, hogy éppen emiatt fogja elszalasztani a potenciális vőlegényt.

Theresa mintegy 1500 angol fontot, azaz több mint félmillió forintot költött a menyasszonyi ruhájára. A Hamupipőke-stílusú esküvő teljes költségvetése pedig nagyjából 25 ezer font lesz, vagyis közel 9 millió forint. A nő reméli, hogy ennek nagy részét a leendő férje fogja majd állni.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top