nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Az oltárnál jelentette be, hogy megcsalta a vőlegénye

Az oltárnál jelentette be, hogy megcsalta a vőlegénye

Az esküvő előtt pár órával derült ki, hogy a vőlegény csalta a menyasszonyt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

„Nem mennék hozzá feleségül. Te hozzámész?” – ezt az üzenetet kapta egy ismeretlen számról egy ausztrál nő az esküvője előtti éjszakán, majd pedig képernyőfotókat olyan üzenetváltásokról, melyeket a vőlegénye, Alex folytatott egy másik nővel, akivel megcsalta.

Bár úgy érezte, hogy minden egyes szóval tört döftek a szívébe, eldöntötte, hogy nem mondja le az esküvőt, inkább arra használja, hogy elégtételt vegyen csalfa párján.

Másnap felvette az esküvői ruháját, megfogta a csokrát és az oltárhoz sétált. Majd a a násznép felé fordult és közölte, hogy nem lesz házasságkötés. Ezután felolvasta az üzeneteket, melyeket Alex a szeretőjének küldött.

A férfi egyre jobban elsápadt, majd a násznagyával kikullogott a templomból.

Az esküvői fogadás azonban nem maradt el. A nő a barátaival megünnepelte – mint fogalmaz – „az őszinteséget, az igaz szerelmet, és azt, hogy kövesd a szíved szavát, akkor is, ha fáj”.

via

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon