nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Már lehet fogadni arra, mikor kopaszodik meg Harry és Meghan születendő gyermeke

Már lehet fogadni arra, mikor kopaszodik meg Harry és Meghan születendő gyermeke

Vajon Meghan és Harry elsőszülöttje vagy Lajos herceg kopaszodik meg hamarabb?
NLCafé
f Ajánlom

A brit fogadóirodákban számos, a királyi családot érintő kérdésben megtehetik tétjeiket az emberek. Nem kivétel ez alól Harry herceg és Meghan hercegné tavasszal születendő gyermeke sem. Nem csupán a baba nemére, nevére vagy pontos születési idejére lehet fogadni, de például arra is, hogy a hercegné egy gyermeknek ad életet, netán ikreknek, esetleg akár hármas vagy négyes ikreknek. Szintúgy meg lehet tippelni, hogy kik lesznek a baba (vagy babák) keresztszülei.

(Samir Hussein/WireImage)

A Betfair fogadóirodánál ugyanakkor az egyik legnépszerűbb fogadás mostanában az, hogy vajon Meghan és Harry elsőszülöttje vagy Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, Lajos herceg kopaszodik-e majd meg hamarabb. A szerencsejátékosokat az sem zavarja, hogy bizony várniuk kell néhány évtizedet, mire kiderül az eredmény.

Ha az apák  kopaszodását vesszük alapul, nyilvánvaló, hogy Lajos hercegnek van nagyobb esélye a korai kopaszodásra, hiszen e tekintetben Vilmos is jócskán beelőzte Harry herceget. Igaz, különösen mióta nős, már Harry herceg haja is látványosan gyérül, és minden esélye megvan arra, hogy negyvenes éveire beérje a bátyját.

via

Megosztás Facebookon